8 alimente care “hrănesc” CELULELE CANCEROASE – încetați să le consumați!!!

cancer

Principala cauza pentru care se moare in zilele noastre este cu siguranta cancerul. Poate va este greu sa credeti, insa in momentul de fata sunt peste 1.5 milioane de oameni care sunt diagnosticati cu cancer. Din acet motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis sa initieze o campanie prin care sa aduca la cunostinta oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care incurajeaza dezvoltarea cancerului si a celulelor canceroase din corp. Din pacate, dieta moderna este arhiplina de aceste alimente cancerigene. In acest articol vom incerca sa va familiarizam cu cateva dintre alimentele care nu trebuie sub nicio forma consumate. Stati deoparte de urmatoarele alimente:

Somonul de crescatorie

Potrivit studiilor, somonul de crescatorie contine o mare cantitate de dioxina, PCB si alte substante cancerigene. Chimicalele PCB inhiba productia de estradiol (hormon principal feminin) si incurajeaza celulele din tumorile canceroase sa se dezvolte. Alimentatia somonului de crescatorie este bazata pe diverse substante contaminate, antibiotice si alte ingrediente care cauzeaza sanatatii omului. Spre deosebire de consumul somonului salbatic, consumul somonului de crescatorie creste riscul aparitiei cancerului din cauza concentratiei puternice de PCB din acesta. Din pacate, somonul salbatic este mult mai dificil de gasit si mult mai scump. Spr exemplu, in Statele Unite, 60% din somonul consumat este somon de crescatorie.

Rosiile din conserva

Peretii interiori ai conservelor contin BPA astfel incat mancarea sa fie protejata de metalul din care este cofectionata conserva. BPA-ul este o substanta chimica extrem de periculoasa folosita in manufacturarea rasinei si a plasticului. Cercetatorii au descoperit ca BPA-ul, odata in organism, actioneaza intocmai ca estrogenul, conectandu-se la aceiasi receptori ca estrogenul real. Lucrul aceste este foarte periculos pentru ca se pot creea dezechilibre hormonale care duc la obezitate, cancer, diabet si infertilitate. Nu mai cumparati rosii la conserva, cumparati intotdeauna rosii proaspete!

Bauturile carbogazoase

Toate bauturile carbogazoase contin aspartam. Aspartamul este un indulcitor artificial care, conform studiilor, este una dintre  cauzele dezvoltarii tumorilor la san si al nodulilor din sange si nodulilor limfatici. In plus, aspartamul provoaca si rezistenta la insulina. Autoritatea Europeana de Siguranta a Alimentelor a publicat aproximativ 20 de studii prin care au aratat ca aspartamul poate fi cauza unor numeroare boli, inlcusiv cancerul si dificultati sau probleme ale nasterii in cazul femeilor. Consumul regulat de bauturi carbogazoase poate provoca si infarct.

Popcornul preparat la cuptorul cu microunde

Popcornul, atat de familiar printre noi toti, este impachetat in pungi extrem de toxice care afecteaza puternic ficatul si sistemul imunitar. S-a demonstrat ca ambalajul popcorn-ului contine acid perfluorooctanoic care este cauza a numeroare boli si probleme de sanatate. Agentia de Protectie a Mediului din Statele Unite confirma ca acidul perfluorooctanoic poate fi cancerigen. In plus, popcornul este facut cu ulei de soia si alti aditivi cum ar fi propilgalat-ul, ambele provoand afectiuni ale pielii si probleme digestive.

 Chipsurile din cartofi

Cea mai populara gustare, mai ales pentru copii, sunt chipsurile. Acestea sunt bogate in calorii si consumate in exces pot duce la o ingrijoratoare crestere in greutate. In plus, chipsurile pot duce la hipertensiune deoarece contin foarte mult sodiu. De asemenea, chipsurile contin aditivi artificiali si alte substante chimice care sunt cancerigene. Modul in care sunt preparate chipsurile este la randu-i foarte periculos. Acestea sunt gatite la temperaturi foarte mari ducand la producera acrilamidei, de asemenea cancerigena.

Alimentele afumate, murate si sarate

Aceste alimente sunt bogate in nitriti, foarte duanatori organismului. In momentul procesului de digestie, nitritii se transforma in N-nitroso care este cancerigen.S-a demonstrat ca bacon-ul, salamul si carnatii, toate bogate in sodiu si grasimi, pot duce la aparitia cancerului la stomac si a cancerului colorectal.

Alimentele modificate genetic

In prezent, alimentele modificate genetic sunt aproape peste tot si devine din ce in ce mai dificil sa le evitam. Adevaratul pericol pe care il prezinta alimentele modificate genetic consta in eliberarea proteinelor ne-naturale in timpul digestiei. Astfel, aceste proteine, odate aflate in organism, devin niste invadatori care ataca organele provocand inflamatii severe si in final cancer.In plus, alimentele modificate genetic stimuleaza dzvoltarea celulelor canceroase, afecteaza sistemul imunitar, ficatul si chiar parti ale creierului.

Zaharul rafinat

Zaharul rafinat creste nivelul de insulina. Dulciurile si zaharul in general sunt principalele cauze al dezvoltarii celulelor canceroase. De asemenea, celulele canceroase se hransesc cu indulcitori bogati in fructoza, cum ar fi siropul de porumb care se foloseste in pregatirea tuturor mancarurilor procesate, inclusiv placinte, cereale, sucuri si alte bauturi care se prepara pe baza zaharului rafinat.
Sursa: www.homehealthyrecipes.com, www.andreilaslau.ro
Traducere si adaptare: Dr. Andrei Laslau

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

 1. nicolae spune:

  Omul este încă foarte departe, de a putea cunoaşte şi înţelege în mod real, fantastica forţa şi putere a naturii.

  Există şansa ca omul să poată controla eficient activitatea de apariţie şi dezvoltare a celulelor maligne

  Celulele tumorale şi afecţiunile provocate de ele, reprezintă o problema complexă cu foarte multe necunoscute, iar aceasta face ca eforturile medicilor şi aşteptările pacienţilor să fie de multe ori zadarnice.
  Toate informaţiile deţinute până actual de om, despre celulele tumorale, sunt practic insuficiente de a putea rezolva eficient problemele legate de afecţiunile maligne. Pentru aceasta, trebuie mai întâi să lărgim la maxim orizontul cunoaşterii, cu noi informaţii „cheie” în acest domeniu, iar eu nu am capitulat şi am făcut acest lucru, cu toată pasiunea şi forţa mea, în studiul de cercetare intitulat: „Totul despre celulele maligne şi combaterea lor” Iar acum, importanţa acestor noi descoperiri pot avea un impact decisiv pentru apărarea noastră anti-tumorală.
  Eu am făcut această lucrare nu pentru a impresiona pe cineva. Miza aici, ar putea fi oricând, chiar şi viaţa noastră. Am vrut ca lumea să ştie clar, în ce constă mecanismul care iniţiază apariţia şi dezvoltarea afecţiunilor maligne şi cine este practic principalul responsabil de această acţiune pentru ca omul să poată reorienta şi adapta strategia sa de apărare eficientă, preventivă şi defensivă, faţă de afecţiunile maligne,
  Nu este simplu să faci o lucrare de cercetare ştiinţifică aşa de amplă, într-un domeniu practic inaccesibil, situat dincolo de barierele cunoaşterii şi să reuşeşti totuşi, a scoate la lumină nişte mecanisme biologice necunoscute ale celulelor maligne şi nişte puncte „cheie” vulnerabile din comportamentul lor, care pot fi atacate selectiv.
  Nu am sponsor, iar costurile de editare sunt mari, mai ales pentru a susţine şi continua activitatea de cercetarea fundamentală şi aplicativă în acest domeniul al celulelor tumorale.
  Îmi pare rău că aceste noi informaţii şi soluţii despre celulele tumorale, nu pot să ajungă mai repede în circuitul public, pentru a le perfecţiona, pentru a le testate legal şi pentru a obţine licenţe de utilizarea lor.
  În timp ce multă lume tot speră şi tot aşteaptă de ani de zile, să apară ceva nou care să apere eficient sănătatea şi viaţa omului de această maladie nemiloasă, acum aceste informaţii noi, cu o astfel de importanţă publică, rămân ascunse printre hârtiile şi documentele mele, fără ca ele să aibă o şansă de a fi cunoscute şi mai ales de a fi în folosul omului.
  În acest sens caut o sugestie sau ajutor pentru a face cunoscute lumii, aceste noi informaţii pentru a continua această activitatea sau a edita una din cele patru cărţi scrise pe această temă intitulată “Viaţa mai presus de orice” care cuprinde totul despre celulele maligne şi combaterea lor (în 400 pag.).
  Vă mulţumesc pentru atenţia sau eventual sprijinul acordat.
  Cu stimă şi respect autorul acestor lucrări

  Nicolae Gheorghe

  Ccnt_nicolae@yahoo.com

  Pitesti, Romania

 2. nicolae spune:

  După un efort colosal de realizare a unui studiu de cercetare, fără precedent de amplu, despre celulele tumorale, am ajuns în sfârşit şi eu, să editez prima carte, dintr-un serial de mai multe cărţi, axate fiecare, pe diversele subiecte principale, din această vastă lucrare de cercetare intitulată: Începutul sfârşitului cancerului la om. Lucrare, care pune în evidenţă tot felul de secrete şi puncte vulnerabile ale celulelor de cancer, tot felul de informaţii noi şi alte aspecte nemaiauzite până acum, despre aceste celule, sau despre mecanismul lor de apariţie şi funcţionare.
  Dezamăgit că nu am posibilitate de a publica această lucrare cu toate detaliile ei, dezamăgit că nu găsesc un sponsor sau că unele edituri, promovează doar cărţile comerciale, am decis să împart această lucrare pe mai multe fracţiuni, axate fiecare strict pe un anumit subiect. Iar tot pentru a reduce la maxim costurile de publicare, am renunţat şi la pozele sau schemele color, care demonstrează suplimentar anumite lucruri importante.
  Însă şi aşa eram pe punctul de a renunţa să mai public vreodată aceste noi informaţii şi concluzii cheie, despre celulele tumorale. Informaţii acumulate în decursul a peste 15 ani şi care ar putea ajuta lumea să scape odată, de coşmarul afecţiunilor maligne. Dar sprijinul moral şi material de a publica această carte, a venit tocmai de unde nici nu mă aşteptam. El a venit de la o doamnă în vârstă, iar meritul de a publica această primă carte, îi aparţine acestei doamne, Maria.
  Aşadar, mulţumesc încă odată, Doamnă Maria!
  Poate că denumirea şi estetica cărţi nu are cel mai bun efect comercial. Însă ea, are o valoare inestimabilă pentru omenire, întrucât este preţioasă pentru informaţiile ei, noi şi importante, care pot îmbunătăţii, controla şi schimba strategia de apărare anti-tumorală a omului. Tema, concluzia şi subiectul principal al acestei cărţi, este de a arăta lumii, în ce constă soluţia şi care este punctul sensibil, de unde se poate regla imunitatea organismului uman faţă de cancer. Şi, şansa omului, de a putea ajunge real, ca organismul lui, să devină imun faţă de pericolul acestor afecţiuni maligne, pentru a evita efectele lor dramatice, care pot strica uneori, pe neaşteptate, sănătatea şi viaţa omului, cum nu se poate mai rău. Sper să mai am şansa de a mai continua să public în acest serial fracţionat şi alte cărţi, cu alte subiecte la fel de interesante şi utile omului, din această lucrare.

  Nicolae Gheorghe
  Ccnt_nicolae@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *