Video: O tânără trăiește fără trup, într-un lighean (imagini care vă pot afecta emoțional)

tanara-fara-trup

O tânără cu o poveste tulburătoare impresionează lumea întreaga. Cazul ei este prezentat în presa internaţională ca o minune a vieţii. Medicii încă nu au găsit argumentele ştiinţifice care să explice cum poate tânăra supravieţui, informează reteauadestiri.ro.

Rahama Haruna are 19 ani, este din Nigeria, iar când s-a născut era un copil normal, fără malformații, scriu cei de la Daily Trust.

Însă, pe măsură ce a crescut doar capul și brațul drept i s-au dezvoltat normal, restul corpului rămânând la stadiul de nou născut. Iar medicii spun că nu există tratament pentru așa ceva.

Medicii ne-au spus că suferă de o boală care nu se poate vindeca. Părinții noștri au mers prin toate spitalele, și au apelat chiar la medicina tradițională. Până la urmă au renunțat să se mai lupte, povestește fratele fetei, Fahad.

Acum, Fahad, care are doar 14 ani, o cară zilnic 25 de kilometri, din satul lor, Makole, până în oraşul Kano, unde Rahama cere de pomană trecătorilor.

Fata fără trup trăiește într-un lighean

Toată lumea este şocată când o vede trăind într-un lighean. Fata spune însă că e fericită că trăieşte și a acceptat situaţia în care se află.

Am învăţat să cresc fără prieteni. Membrii familiei sunt singurii mei prieteni. Eu pot face puține lucruri pentru mine. Mi-a luat mult timp pentru a se împăca cu faptul că nu toți oamenii sunt egali. Nu-mi pasă. De fapt, mă consider norocoasă că sunt în viață, a declarat Rahama.

Impresionat de drama fetei, un om de afaceri nigerian, Alhaji Ibrahim M. Jirgi, a donat familiei un cărucior cu rotile pentru ca Rahama să poată fi transportată mai ușor.

Din păcate, fata însă nu poate fi scoasă din ligheanul în care trăiește, așa că acum, în loc să o care pe cap, fratele său, o pune cu tot cu lighean în căruciorul primit.

Vă avertizăm, sunt imagini care pot afecta emoţional:

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *