Tratamente naturale miraculoase pentru artrita reumatoidă

Termenul de artrită este valabil pentru o largă varietate de afecţiuni şi semnifică strict inflamarea articulaţiilor, ca rezultat al unor infecţii, unui deficit genetic sau al altor cauze.

Ne vom referi în continuare la artrita reumatoidă, numită şi reumatism articular acut, ce afectează în general persoanele trecute de 40 de ani, în special de sex feminin.

Se caracterizează prin inflamaţii şi dureri mai ales la nivelul degetelor, dar şi ale braţelor şi picioarelor, precum şi printr-o stare generală de oboseală şi insomnie.

Boala este destul de gravă, deoarece, daca nu este tratată, poate afecta şi alte organe, cum ar fi inima, ochii, nervii sau muşchii.

La persoanele în vârstă, artrita reumatică poate face ca, în stadiul final, mâinile şi picioarele să devină noduroase şi diforme; pe măsură ce muşchii slăbesc, tendoanele se atrofiază şi capetele oaselor se îngroaşă nefiresc de mult.

Alte simptome ce anunţă prezenţa afecţiunii sunt inflamaţiile dureroase şi rigiditatea braţelor, picioarelor, articulaţiilor sau degetelor, în aceleaşi puncte pe ambele părţi ale corpului, resimţite în special la trezire.

Adoptaţi o dietă vegetariană

Studiile ştiinţifice au demonstrat că alimentaţia influenţează enorm sănătatea articulaţiilor. Astfel, dietele în principal vegetariene, cu conţinut scăzut de grăsimi şi proteine, diminuează disconfortul produs de boală.

Continuarea pe yve.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *