Toarnă apă fiartă pe un MĂR abia cumpărat din supermarket şi după nici câteva secunde iată ce se întâmplă cu el! Nu vei mai cumpăra niciodată mere de acolo…

mere comert

Din nefericire, suntem victimele unui sistem care ne ucide în goana după profit şi ne otrăveşte în fiecare zi cu alimentele pe care le găsim la orice pas. Legumele şi fructele au devenit adevărate bombe de chimicale ce ne pot face mai mult rău decât bine din cauza unor producători lacomi şi nemiloşi.

O metodă prin care aceştia ne otrăvesc zi de zi este poleirea cu ceară a alimentelor. Astfel, merele, perele sau orice alt fruct capată un aspect frumos şi comercial, cu preţul vieţii noastre. Iată soluţia extrem de simplă prin care putem detecta aceste trucuri periculoase! Tot ce trebuie să faceţi este să turnaţi apă fierbinte peste alimentele suspectate şi în câteva minute vă va apărea în faţă o imagine de coşmar.

Priviţi cum arată de fapt aceste otrăvuri frumos împachetate şi servite oamenilor pe post de hrană! Ingrozitor, nu pot să cred că putem mânca aşa ceva!

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. erdélyi zoltán spune:

    Eu am avut acelesai rezultate si cu merele de la mine din pom! Toate fructele au un strat ceros pe coajá! Exact acest strat ceros íl folosim si cínd ne lustruim fructele din propria grádiná!

  2. perjoiu rodica spune:

    unde sint cei de la protectia consumatorului chiar nu ne apara nimeni de asemenea nenorociri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *