Siropul incredibil: îți îmbunătățește memoria, vederea, auzul, dar topește și grăsimile!

sirop-ridiche-neagra

Multe persoane nu isi dau seama, dar ridichea (undeva cunoscut sub numele de daikens) oferă numeroase beneficii pentru sanatate. Ea posedă numeroase beneficii nutriționale.

Intreaga plantă din familia cruciferelor este nutritiva de la rădăcină la frunze. Frunzele de ridiche conțin de fapt mai multa vitamina C, proteine și calciu decât rădăcinile sale. Acestea au fost utilizate pentru tratamentul rinichilor , dar si în lupta împotriva cancerului. Ele pot calma chiar si intepaturi de insecte!

Ridichea este bogata in acid folic, vitamina C si antociani. Aceste substante nutritive lupta impotriva cancerului. Se spune că ridichea este eficienta in lupta impotriva cancerului oral, cancerul de colon si cancer intestinal, precum si rinichi si cancer de stomac.

Ridichea conține vitamina C, zinc, vitaminele Bcomplex și fosfor. Toate acestea sunt foarte eficiente în tratamentul afecțiunilor cutanate precum și in uscăciunea pielii.

Piureul realizat din ridiche prime poate fi folosita ca un tranchilizant și o mască răcoritoare. Oamenii care sunt pe o dieta pot beneficia de topirea grasimii, deoarece acestea sunt sarace in calorii, colesterol si grasimi.

Acestea conțin, de asemenea, o cantitate mare de alimente bogate în fibre și conțin o mare cantitate de apă.

Conținutul său ridicat de fibre, de asemenea, este foarte util in tratamentul ambelor, hemoroizilor și constipația. Sucul de ridiche poate ajuta la calmarea sistemul digestiv și detoxifierea organismului.

Ridichea picantă accelerează metabolismul, reduce oboseala și, în același timp, este excelenta pentru dezvoltarea bacteriilor bune din stomac.

Ingrediente necesare:

  • 125 gr. de ridiche picantă
  • 4 lămâi
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de scorțișoară
  • 1 rădăcină de ghimbir (de aproximativ 2 cm)

Mod de preparare:

Se amestecă ridichea și ghimbirul într-un blender.

Stoarceți lamaia și sucu adăugați-l în blender.

Blendati de la 2 la 3 minute. Apoi, se adaugă 3 linguri de miere si 2 linguri de scorțișoară.

Se amestecă din nou totul pentru a obține siropul.

Pune siropul într-un flacon de sticlă.

Sursa: healthy-romania.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *