Scapă natural de durerile de oase cu această rețetă!

dureri de oase

Starea oaselor si articulatiilor noastre este influentata de regimul alimentar si de miscarea fizica, factori pe care ii putem controla, dar si de imbatranire, asupra careia nu detinem controlul.

Oricat de mult am face o detoxifiere interna, trebuie sa tinem cont de faptul ca depozitele toxice de saruri se vor forma intotdeauna pe oase si pe ariculatii. Aceste depozite ne limiteaza capacitatea de miscare si provoaca inflamatii dureroase, precum artrita, reumatismul, spondiloza.

Iata o metoda simpla de terapie, pe care o putem face singuri, cu rezultate foarte bune si necesita numai 15 grame de frunze de dafin!

Se face intr-un interval de sapte zile: trei zile cura, o zi pauza, trei zile cura, in primul an, o data la trei luni, apoi mai rar, o singura data, in intervalul vara-toamna.

Inainte de a incepe, se curata colonul printr-o clisma sau prin consumul de sucuri naturale din morcovi si/sau spanac, 500 ml/zi (pentru a nu provoca reactii alergice sau digestive).

PROCEDURA:

Ziua intai:

Peste cinci grame de frunze de dafin rupte sau maruntite se pun 300 ml apa clocotita si se fierbe amestecul timp de cinci minute. Se lasa la infuzat, intr-un termos, timp de cinci ore.Se strecoara si se bea la intrevale de 15-20 minute, timp de douasprezece ore. Nu beti tot extractul odata, pentru ca poate provoca hemoragie.

Se repeta a doua zi si a treia zi.

Pentru ca se elimina saruri si nisip, urina poate capata o culoare mai intensa, de la verde spre rosu deschis. Este un fenomen normal. Mai multe pe Secretele.com

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *