Remediul natural care tratează și previne episoadele neplăcute de reflux gastroesofagian!

reflux-gastroesofagian

Este momentul să scapi de refluxul gastroesofagian! Cu numai 2 ingrediente naturale și o rețetă simplă ai dat uitării arsurile la stomac! (Rețeta) Nu din nou! Arsuri la stomac și reflux acid? Avem pentru tine soluția perfectă – remediul din 2 ingrediente naturale care acționează direct și rapid!

Gastrita și refluxul acid sunt unele dintre cele mai comune afecțiuni digestive, care pot cauza un mare discomfort fizic. Refluxul acid are loc atunci când acidul revine din stomac prin esofag, spre gât. Poate fi cauzat de numeroși factori, printre care se numără: stilul de viață, medicamentele, dieta, sarcina, creșterea rapidă în greuate, unele afecțiuni medicale.

Cei care suferă de arsuri la stomac ar trebui să evită mâncărurile condimentate sau acre, pline de grăsime și sare. De asemenea, sunt de evitat preparatele prăjite și procesate.Alte alimente nocive: fructe acre, salate crude, linte, fasole, cartofi prăjiți, paste, ciocolată și băuturile acidulate.

Cafeaua, înghețata și alcoolul sunt interzise.

Înainte de a apela la medicamentele clasice, poți încerca remediul natural care îți va trata stomacul și va diminua durerea.

Rețeta
Ai nevoie de:
1 cartof
1 măr

Mod de preparare:

Se curăță cartoful, se dă pe răzătoare și se stoarce sucul, cu ajutorul unui tifon. Același procedeu este valabil și pentru măr. După aceea se omogenizează ambele ingrediente.
Se bea de 2 ori pe zi, atâta timp cât consideri că este necesar.

Articol relatat de portalul kilocalorii.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *