Nu vă jucați cu „spiritele malefice”! Trei adolescenți au fost POSEDAȚI într-o ședință de spiritism și duși de urgență la spital

foc-de-noapte-tabara

Alexandra Huerta, fratele ei Sergio, şi vărul lor Fernando Cuevas au început să mârâie, să arunce tot ce găsesc în cale, să nu mai audă şi să aibă halucinaţii. Nu, nu este un pasaj dintr-un scenariu pentru un film de groază, ci un episod real, petrecut după ce tinerii enumeraţi mai sus au început să se joace cu placa Ouija, încercând astfel să contacteze spiritele celor trecuţi în nefiinţă. Joaca celor trei tineri de origine mexicană a luat însă o întorsătură nefericită, aceştia fiind transportaţi de urgenţă la spital.

Alexandra Sergio şi Fernando Cuevas se aflau în Mexic, în satul San Juan Tlacotenco, în vizită la nişte prieteni. Cei trei au început să se joace cu placa Ouija şi, după numai câteva momente, tânăra Alexandra, în vârstă de 22 de ani, a început să urle şi să aibă un comportament violent. Cei care se aflau în aceeaşi cameră spun că fata se afla „într-un fel de transă”.

Nici băieţii nu au scăpat de „spiritele malefice”, cei doi dând şi ei semne de „posesie”. Au surzit pentru câteva momente, au orbit şi au început să aibă halucinaţii. Tânăra Alexandra a trebuit chiar să fie imobilizată şi să i se administreze calmante, ca să nu îşi facă rău.

„Cazul a fost unul extrem de complicat. Prezentau mişcări involuntare şi a fost complicat să îi ducem la spital. Erau într-un fel de transă. Au spus că se simt amorţiţi, că văd dublu, că nu mai văd deloc, că nu mai aud, că au halucinaţii, spasme musculare şi dificultate în a înghiţi”, a declarat Victor Demesa, unul dintre medici.

Potrivit kromania.ro paramedicii au fost chemaţi de părinţii Alexandrei, dupa ce un preot catolic a refuzat să-i exorcizeze pe tineri, pentru că nu mergeau regulat la biserică.

Placa Ouija (sau Placa Spiritelor) este o placă draceasca.

Primele referiri la metode de scriere automatică provin din China anilor 1100, în timpul dinastiei Song. Metoda era cunoscută ca fuji, „planșeta de scris”, relateaza infoalert.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *