Mierea vie, leac pentru cancer? Invenția unui inginer care a salvat viețile a sute de oameni

Pe cat de incredibil suna, pe atat e de real, spune un inginer, ajuns peste noapte vindecator miraculos. A imbinat stiinta cu cel mai vechi leac al oamenilor, mierea, iar de aici a rezultat un panaceu universal care contine 1.000 de medicamente intr-unul singur.

In timp ce cohorte de medici incearca cu disperare sa gaseasca leac pentru boli incurabile, Victor Bogdan sustine ca o lingurita zilnica din medicamentul lui minune, combinat cu un regim drastic, te poate face un om nou. Printre borcanele pline cu miere vie, Victor Bogdan se simte implinit: substanta minunata este munca lui din ultimii 30 de ani. “Un kilogram de miere vie face cat 20 de kilograme de miere comerciala”, spune inginerul. I se spune miere vie pentru ca este netratata termic, cum e cea obisnuita, si are adevarate proprietati de medicament, spune barbatul care are acum 60 de stupi. Merge cu ei in locuri stiute doar de el, unde albinele isi pot lua hrana necesara mierii speciale. Incet, dar sigur, inginerul a gasit si leacul miraculos.

Dupa ce el insusi si-ar fi recapatat sanatatea, Victor Bogdan a inceput sa caute a alina suferintele altora. Primul pacient tratat cu dulcele medicament a fost celebrul Francisc Vastag. “Cand am auzit ca exista riscul sa nu poata boxa la Campionatele Mondiale de la Berlin, am dat telefon la radiodifuziune si am zis ca eu pot sa-l ajut pe Vastag. A venit, l-am masat in zona flexogena a mainii si in timp ce stateam acolo se tot pipaia cu mana. Nu-l mai durea mana”, spune Victor Bogdan.

Dosarele celor vindecati parca miraculos ocupa spatii mari intr-una dintre camerele apartamentului lui Victor Bogdan din Colentina. Totul e consemnat cu rigoare, de la fisele medicale si diagnosticul initial ale celor tratati pana la rezultatele tratamentului si randurile de multumire ale fostilor pacienti. Desi are un brevet de inventator in buzunar, inginerul nu vrea sa-si vanda secretul niciunei firme care sa-l produca la scara larga. E sigur ca nimeni nu i-ar respecta reteta, iar lingurita de miere, fara o dieta gandita special pentru pacient, nu va da rezultatul dorit. Spera ca in timp sa-si gaseasca un urmas care sa-i duca mai departe minunea din miere vie.

Sursa: kanald.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *