Meryl Streep: ”Nu vă dați bătuți atunci când drumul se blochează. Nu este nicioadată prea târziu să o luați de la capăt”

meryl-streep

Într-o societate în care eşti judecat mai degrabă pentru modul în care arăţi şi pentru vârsta pe care o ai decât pentru abilităţile şi competenţele tale, să renunţi la visurile tale doar din cauza părerilor celor din jur este un joc periculos. Dacă te simţi înfrânt sau crezi că este prea târziu pentru a-ţi îndeplini visurile atunci răsfoieşte cartea semnată de Meryl Streep.

“Unei femei tinere aş vrea să îi spun să nu îşi facă atâtea griji pentru kilogramele sale. Fetele petrec prea mult timp gândindu-se la acest aspect şi pierd din vedere lucruri mult mai importante în viaţă. Pentru tineri, atât femei cât şi bărbaţi, ceea ce te face diferit sau ciudat este ceea ce îţi dă putere… Eu obişnuiam să îmi urăsc nasul. Acum nu mai am aceeaşi părere. Mi se pare OK. Când aveam 40 de ani, mi s-au oferit 3 roluri de vrăjitoare într-o singură vară. Mi-am spus: asta este, așa este la 40 de ani! Singurul motiv pentru care am o carieră la 64 de ani este că am obţinut succesul mai târziu. Am aflat că o dată ce un film apare pe ecrane, publicul nu face diferenţa în funcţie de vârsta actorilor. Ei şi-au dorit să vadă filmul şi au fost fericiţi.”

Mai multe citiți pe femeide10.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *