Medicamentul natural care îţi schimbă viaţa! Reduce colesterolul şi are grijă de inima ta!

medicament-miere-varza-si-ciuperci

Din cauza efectelor adverse ale mediamentelor, medicina naturistă este din ce în ce mai apreciată în zilele noastre. Oamenii au căpătat încredere în remediile naturiste şi apelează frecvent la acestea, atunci când se confruntă cu o problemă de sănătate.

Un astfel de remediu, care a făcut înconjurul lumii, poartă semnătura Irinei Proshkina, un medic consacrat din Rusia. Aceasta a creeat o rețetă naturală care are beneficii nebănuite pentru organism.

Preparatul minune are capacitatea de a curăţa corpul de toxine, reduce nivelul colesterolului din sânge şi readuce la normal funcţiile cardiace. De asemenea, acesta previne și apariţia tumorilor.

Iată care este reţeta acestui medicament natural, care îţi poate schimba viaţa:

Ingrediente necesare:

– 100 grame ciuperci
– două linguri miere de salcâm
– 100 grame de varză

Mod de preparare şi administrare:

Se curăță ciupercile și se storc de zeamă. Acelaşi lucru se face şi cu varza. Amestecaţi apoi sucul de varză cu cel obţinut de la ciuperci, iar la final adăugaţi mierea. Amestecaţi bine totul până se omogenizează. Puneţi preparatul într-un recipient din sticlă cu capac şi păstraţi-l la frigider.

Se consumă câte 2 linguri din acest amestec, dimineaţa, la prânz şi seara.

În doar câteva săptămâni, organismul se va curăţa de toxine, funcţiile inimii se vor îmbunătăţi şi colesterolul va ajunge la limita normală.

Articol relatat de portalul antenasatelor.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *