Medic german: ”Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul!” Cum se prepară

apa

Apa alcalina este recomandata de medici si terapeuti pentru ca efectele sale sunt deosebit de benefice asupra sanatatii. Se numeste apa alcalina pentru ca pH-ul acestei ape este de 8,5 -9, deci un pH alcalin.

Ce este alcalinitatea?

Odata incheiat procesul digestiei, alimentele, conform calitaţii proteinelor, hidraţilor de carbon, grasimilor, mineralelor şi vitaminelor pe care le conţin, vor genera o condiţie de aciditate sau de alcalinitate in organism. Rezultatul acidifiant sau alcalinizant se masoara prin intermediul unei scale numite pH, ale carei valori sunt cuprinse intre 0 şi 14, pH-ul 7 fiind un pH neutru. Este important sa cunoaştem cum alimentele acide şi cele alcaline afecteaza sanatatea. Pentru ca celulele sa funcţioneze corect, pH-ul acestora trebuie sa fie uşor alcalin. La o persoana sanatoasa, pH-ul sangelui este intre 7,40 şi 7,45

Dr. Robert Young, microbiolog şi nutriţionist din Statele Unite, a studiat ani de zile aciditatea sangelui, considerand-o, alaturi de alţi specialişti din domeniu, principala cauza a bolilor din epoca moderna. “Miracolul pH. Dieta Young”, el afirma: “Nivelul pH-ului din toate materiile fluide ale organismului nostru afecteaza fiecare celula din corp. Intregul proces metabolic depinde de alcalinitatea mediului. Aciditatea crescuta cronica corodeaza ţesuturile organismului iar, daca nu este ţinuta sub control, intrerupe activitatea şi funcţionarea celulelor, de la bataile inimii pana la circuitul neuronal cerebral. Cu alte cuvinte, aciditatea afecteaza insaşi viaţa. Ea se afla la baza tuturor bolilor şi imbolnavirilor.

Boli cauzate de aciditatea marita a organismului

Daca corpul nostru menţine o aciditate extrema sau excesiva putem avea urmatoarele probleme:

Se produc radicalii liberi care oxideaza şi altereaza intregul sistem imunitar, fiind necesari antioxidanţii pentru eliminarea resturilor oxidarii din corp; – vitaminele şi mineralele nu mai pot fi absorbite corect in organism; – bacteriile benefice din intestinul subţire işi pierd capacitatea de a ajuta la digestia corecta; – ţesutul conjunctiv se deterioreaza şi işi pierde capacitatea de a-şi realiza toate funcţiile relaţionate cu sanatatea capilara, a pielii şi a unghiilor; – somnul este neregulat şi alterat; – apar dureri de cap, infecţii şi raceli; – apare o stare de oboseala permanenta şi o lipsa de energie vitala.

Boala apare intr-un mediu acid (pH acid). Daca nu normalizam pH-ul sangelui, este dificil sa vindecam mai ales bolile grave.

Majoritatea acestor boli cauzate de un pH acid este provocata de o alimentaţie proasta, care include un exces de carne şi grasimi saturate. Emoţiile au, de asemenea, un rol important, deoarece cele negative precum furia sau tristeţea blocheaza organe ca ficatul sau intestinele, impiedicand astfel corecta lor funcţionare.

Consecinţele unei aciditaţi marite a organismului sunt: corpul nu mai absoarbe corect vitaminele şi mineralele, celulele au carenţe nutriţionale, este dificila repararea celulara şi eliminarea metalelor grele, tumorile pot creşte mai repede, pot aparea artrita reumatoida, fibromialgia, sindromul de oboseala cronica, osteoporoza, diabetul, lupusul, tuberculoza, hipertensiunea arteriala, valorile ridicate de colesterol, bolile cardiace, cancerul ca urmare a unui nivel extrem de aciditate, eczemele, acneea, pietrele la vezica biliara, herniile, anxietatea, tulburarile de comportament, insomniile, nervozitatea, palpitaţiile şi durerile musculare.

Dr. Robert Young confirma prin studiile sale toate acestea: “Excesul de aciditate din organism este cauza tuturor bolilor degenerative. Cand se distruge echilibrul, iar organismul incepe sa produca şi sa depoziteze mai multa aciditate şi mai multe deşeuri toxice decat poate elimina, atunci incep sa se manifieste diferite dureri şi afecţiuni.

Mai multe AICI

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *