Iulia, gravidă lovită pe trecerea de pietoni, e într-o clinică din Israel! O zi de spitalizare costă 1.030 de dolari

iulia ganea

Iulia Ganea, o tanara gravida, care a fost calcata pe o trecere de pietoni din localitatea brasoveana Cristian, se afla de cateva saptamani intr-o clinica din Israel, potrivit stirilekanald.ro

In urma accidentului, Iulia a intrat in coma, iar baietelul pe care il purta in burta a murit. A trecut mai bine de un an de la tragedie, iar tanara este in continuare in stare grava. Ea a fost cateva luni bune in coma, iar acum starea ei, descrisa de medici, este un neuro-vegetativa: nu comunica si nimeni nu stie daca aude sau intelege ce i se spune.

Iulia a suferit, la un spital din Bucuresti o operatie pe creier, apoi alta, in Sibiu, la inceputul anului. De la mijlocul lui aprilie, familia Iuliei a hotarat sa o transfere pe tanar, cu ajutorul banilor stransi din diverse campanii umanitare, intr-o clinica in Israel, acolo unde ar putea sa aiba o sansa. Laurentiu, sotul Iuliei este acum disperat. Tanara a avut progrese, dar tratamentul este de durata.

iulia ganea- actual

„Din pacate banii adunati vor putea acoperi spitalizarea inca vreo doua saptamani, costul unei singure zile de spitalizare este 1030 de dolari”, spune Laurentiu.

iulia ganea 2

Cine vrea sa o ajute pe Iulia Ganea poate dona bani in urmatorul cont: RO25RNCB0318029686080001 – BCR, beneficiar –Ganea Laurentiu.

In 18 mai 2015, Iulia Ganea era spulberata pe trecerea de pietoni de o masina la volanul careia se afla Liviu Neculicioiu, un angajat al Primariei Cristian. Soferul era baut si circula cu viteza excesiva prin localitatea brasoveana.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *