Iubiți-vă mamele și arătați-le acest lucru atâta timp cât puteți și sunt încă lângă voi!

pentru mama

Este ziua mamei si acest articol nu isi doreste sa intristeze pe nimeni. Iubiti-va mamele si aratati-le acest lucru atata timp cat puteti si sunt inca langa voi. Spuneti-le cat sunt de speciale si cat de mult le apreciati pentru tot ce au facut pentru voi si oferiti-le afectiune din abundenta. Imbratisati-le chiar acum si spuneti-le cat de mult le iubiti. Acesta este mesajul puternic pe care doreste sa il transmita Jessica Wolstenhol, autor freelancer si blogger pe graceformoms.com, intr-un articol preluat de huffingtonpost.com si viralizat ulterior pe mai multe canale de comunicare media.

Scrisoare deschisa catre cei care isi mai au inca mamele langa ei (via Huffingtonpost.com)

Dragi prietene care inca va mai aveti mamele langa voi,

A venit ca un talhar – la aproape 10 luni de la ziua din care a fost diagnosticata pana in ziua in care ne-a parasit. Cancerul face lucrurile in felul acesta, jefuindu-si victimele si familiile lor de sanatate si libertate. Intr-o zi ne bucuram de viata impreuna, facand planuri pentru viitor – si in urmatoarea ducem aceasta batalie si ne spunem la revedere la un moment dat.

Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa-mi pierd mama in acest fel sau asa de curand. Nu am planuit si nici nu am fost pregatita pentru asa ceva. Moartea a navalit ca un hot si a luat-o cu ea inainte ca eu sa am sansa sa realizez ce se intampla cu adevarat.

Si datorita credintei mele indur cu pace si continui sa sper, insa cu toate acestea….

Este Ziua Mamei si sunt – pentru prima oara – o mama fara mama. O sa primesc felicitari si cadouri si multa dragoste, insa nu o sa pot sa le ofer. Nu pot sa imi exprim recunostinta pe care o am fata de mama, in ciuda defectelor ei, si nu pot sa o coplesesc cu dragostea mea. Nu ii pot multumi pentru tot ce m-a invatat despre a fi mama, cu bune si rele. Nu am cuvinte sa va spun cat de mult mi-a influentat viata ca mama, sotie si femeie.

Asa ca dragi prietene care inca va aveti mamele,

Indiferent daca sunteti extrem de apropiate sau exista o tona de diferente intre voi, cautati-va mama saptamana aceasta.

Indiferent daca aveti aceleasi pareri sau nu cadeti de acord in nicio privinta, priviti-va mama drept in ochi daca puteti si spuneti-i cat de speciala este.

Indiferent daca a stiut sa te iubeasca sau a fost modesta in a oferi afectiune, spune-i cat de mult o apreciezi si insista in a-i arata ca o iubesti prin cuvinte si imbratisari.

Indiferent daca a fost un model de urmat sau ti-a aratat ce sa nu faci, spune-i cat de mult ai invatat de la ea.

Indiferent daca a fost o mama aproape perfecta sau departe de a fi mama perfecta, este inca aici si numai faptul acesta contine atat de mult potential pentru voi amandoua.

Sun-o, imbratiseaz-o, inconjoar-o cu dragostea ta indiferent daca iti este usor sau te straduiesti sa faci asta.

Incearca sa va impacati daca v-ati indepartat una de cealalta.

Fa compromisuri daca esti rece fata de ea.

Gaseste timp si atentie pentru ea daca esti ocupata.

Revarsa-ti afectiunea fata de ea daca esti rezervata.

Ofera-i dragoste din abundenta chiar daca o faci in mod obisnuit.

Continuarea o puteți citi AICI

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *