Iarba grasă – benefică în tratarea unor forme de cancer

Aceasta buruiana contine mai mult omega 3 decât uleiul de pește. Mai mult, tipul de omega 3 este de o calitate superioara fata de cea a oricărui ulei de pește. Ce ce niciun producător de suplimente nu va spune este că nu există nici un omega 3 real, în uleiul de pește; este un derivat pe care organismul nostru este perfect capabil să-l producă pentru noi, din omega 3 reală din iarba grasa, seminte si nuci.

De fapt, uleiul de pește are efecte secundare. Oamenii care il folosesc prea mult isi pierd capacitatea de concentrare si au amețeli în fiecare zi. Prin urmare, uleiul de pește nu îmbunătățește funcțiile cognitive deloc, o afirmație care este confirmată de numeroase studii științifice.

Nutrienții din iarba grasa

Iarba grasa conține o serie de elemente nutritive importante. Este foarte bogata in omega 3, potasiu, calciu, zinc, magneziu și fier. Cercetatorii spun ca conținutul de nutrienți din plantele adulte este mai mare decât în ​​plantele tinere.

Planta anti-cancer

În Persia, s-au folosit de multi ani aceste buruieni care cresc peste tot, impotriva astmului si a altor probleme ale cailor respiratorii. Cercetarile științifice recente confirmă faptul că această planta este sănătoasa pentru plămâni. Mai important este faptul că medicii persani au prescris iarba grasa ca tratament impotriva cancerului. Acest lucru este de o mare importanță științifică. Există o legătură puternică între deficienta de omega 3 si cancer. Daca vrei să știi totul despre această legatura, trebuie să citesti cartea „Povestea ascunsă despre cancer”, de Brian Peskin.

Omega 3, iarba grasa si cancerul

Pe scurt, povestea omega 3 merge este asa: Otto Warburg, presedinte al celebrului Max Planck Institute si câștigătorul premiului Nobel, a constatat faptul că omega 3 lasă o portita pentru a se furniza oxigen fiecarei celule a corpului. Atunci când ne lipsește aportul de omega 3, nivelul de oxigen din celulele se reduce. În cazul în care devine mai mic de 65% din nivelul normal de oxigen, toate condițiile sunt favorabile celulelor din organism sa se transforma in celule tumorale canceroase. Nu este extraordinar faptul că acest remediu foarte vechi impotriva cancerului contine mai mult omega 3 decat toate celelalte legume? Există mai mult de un studiu academic care confirma proprietatile anti-cancer al ierbii grase.

Iarba grasa are proprietati anti-depresie

In afara de a fi un remediu natural de importanță globală, iarba grasa este foarte sănătoasa. În 100 de grame vom găsi 44% de vitamina A și 35% vitamina C. Există în iarba grasa o cantitate mare de omega 3, fenilalanine naturale, magneziu, calciu și potasiu. Acestea sunt componente care lupta impotriva depresiei. Împreună cu alte alimente hranitoare pentru creier, cum ar fi semintele de susan, nucile, nuci de Brazilia, usturoiul si ceaiul de ginkgo biloba, aceasta planta are capacitatea de a vindeca depresii fără sa prezinte efecte oribile pe care medicamentele de sinteza le induc.

Iarba grasa și alte boli

Iarba grasa protejează ficatul. Aceasta planta gustoasa conține blocuri de glutation, cel mai puternic antioxidant corporal. Cel mai mult glutahion se găsește în ficat. Lista beneficiilor pe care le are consumul de iarba grasa este prea lunga pentru un scurt articol. Iată câteva dintre utilizările medicinale:

  • Iarba grasa ar putea preveni boala Alzheimer
  • Iarba grasa previne bolile cardiovasculare
  • Iarba grasa este buna împotriva refluxului
  • Iarba grasa funcționează impotriva diareei.
  • Iarba grasa purifica sângele.
  • Iarba grasa ar putea deveni un medicament in viitor împotriva diabetului de tip 2.
  • Un ceai sau o cataplasmă cu iarba grasa este un remediu tradițional împotriva arsurilor pielii, înțepăturilor de insecte, durerilor de urechi, inflamațiilor, leziuni ale pielii, ulcere, prurit (mancarime), eczeme și abcese.

Cum se consuma iarba grasa

Se poate mânca manca iarba grasa cruda, ca pe frunzele de salată. Se poate amesteca cu alte salate, cum ar fi rucola, varză chinezească, salata verde sau spanac. Se poate face suc si se poate combina cu suc din alte legume. Daca o fierbeti nu o lasati la foc mai mult de un minut. Atunci când o consumati cruda sau o fierbeti pentru scurt timp, cele mai multe elemente nutritive vor rămâne active.

Articol relatat de portalul suntsanatos.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *