Femeia credinciosă face din bărbat ce vrea, dacă îl abordează cu înțelepciune și credință!

– „MARE ESTE TAINA ACEASTA ÎN HRISTOS ȘI ÎN BISERICĂ”. (Epistole).

– În momentul în care, ca femeie te-ai îndrăgostit de un bărbat, trebuie să ții cont să-l cauţi nu numai pentru calităţile masculine, ci şi pentru calitățile spirituale.

– Altfel eșecul ne bate la ușa vieții, poţi nimeri un beţiv, un leneş, un bătăuş, un needucat, un necredincios, un isteric, atunci se văd nenorocirile ce rezultă dintr-o căsnicie și o familie fără Dumnezeu.

– Însă, dacă este ales din biserică, el ştiind de rugăciune, de postul zilelor de miercuri şi vineri, sau măcar se lasă educat, ori se lasă dus măcar o dată în post la biserică, tot este o cale și o nădejde de mântuire și familie cu Dumnezeu.

– Este ştiut că femeia credinciosă, face din bărbat ce vrea, dacă îl abordează cu înțelepciune și credință!

– Femeile pot să îndrepte pe bărbații excentrici sau necredincioși și să-i facă buni.

– Femeia este creată să poată face lucruri delicate și are totodată tacticile ei, metodele ei psihologice și sufletești, are tipicul ei, şi ştie să fac din bărbat îndărătnic un bărbat supus.

– Deci, tot ele dacă nu au credință, pot să strice bărbații împingându-i la păcat, iar dacă ele îi pot împinge prin păcate până la nebunie, trebuie la fel şi prin credinţă să-i îndrepte la calea smereniei spre lumina ce duce la Dumnezeu.

– „BĂRBAȚILOR, IUBIȚI PE FEMEILE VOASTRE, AȘA CUM A IUBIT HRISTOS BISERICĂ”.(Epistole).

– În Sfânta Scriptură se spune că:

„femeia credincioasă sfinteşte bărbatul păcătos şi invers”, „Bărbatul credincios sfinţeşte pe femeia necredincioasă”. (I Cor. 7, 14).

Părintele Calistrat Chifan

Invatatura

– "MARE ESTE TAINA ACEASTA ÎN HRISTOS ȘI ÎN BISERICĂ".(Epistole).- În momentul în care, ca femeie te-ai îndrăgostit de un bărbat, trebuie să ții cont să-l cauţi nu numai pentru calităţile masculine, ci şi pentru calitățile spirituale. – Altfel eșecul ne bate la ușa vieții, poţi nimeri un beţiv, un leneş, un bătăuş, un needucat, un necredincios, un isteric, atunci se văd nenorocirile ce rezultă dintr-o căsnicie și o familie fără Dumnezeu. – Însă, dacă este ales din biserică, el ştiind de rugăciune, de postul zilelor de miercuri şi vineri, sau măcar se lasă educat, ori se lasă dus măcar o dată în post la biserică, tot este o cale și o nădejde de mântuire și familie cu Dumnezeu.- Este ştiut că femeia credinciosă, face din bărbat ce vrea, dacă îl abordează cu înțelepciune și credință!- Femeile pot să îndrepte pe bărbații excentrici sau necredincioși și să-i facă buni.- Femeia este creată să poată face lucruri delicate și are totodată tacticile ei, metodele ei psihologice și sufletești, are tipicul ei, şi ştie să fac din bărbat îndărătnic un bărbat supus.- Deci, tot ele dacă nu au credință, pot să strice bărbații împingându-i la păcat, iar dacă ele îi pot împinge prin păcate până la nebunie, trebuie la fel şi prin credinţă să-i îndrepte la calea smereniei spre lumina ce duce la Dumnezeu.- "BĂRBAȚILOR, IUBIȚI PE FEMEILE VOASTRE, AȘA CUM A IUBIT HRISTOS BISERICĂ".(Epistole).- În Sfânta Scriptură se spune că: "femeia credincioasă sfinteşte bărbatul păcătos şi invers, "Bărbatul credincios sfinţeşte pe femeia necredincioasă. (I Cor. 7, 14).https://www.youtube.com/watch?v=Yla_8WoVX4o

Publicată de Parintele Calistrat pe Luni, 4 februarie 2019

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *