Două leacuri care au vindecat miraculos pacienţi cu CIROZĂ în ultimă fază, HEPATITĂ şi PSORIAZIS

ceai-de-plante

Nenumăratele leacuri din plante, oferite de natură, au vindecat, de-a lungul timpului, cele mai diverse afecţiuni, printre care şi bolile ficatului. Ficatul, cel mai mare organ al corpului (după piele), purifică şi elimină toxinele acumulate din mâncarea, băuturile sau medicamentele pe care le utilizăm în orice moment al zilei.

Unele boli ale ficatului au un caracter temporar şi se vindecă de la sine, în timp ce altele pot dura perioade lungi de timp şi pot conduce chiar la apariţia de complicaţii redutabile. Iată două reţete de top, care au produs vindecări incredibile ale pacienţilor, cu un succes deosebit în cazul unor boli de ficat la care medicii au ridicat neputincioşi din umeri:

Ceai din patru rădăcini

Cu acest tratament s-a vindecat miraculos un pacient bolnav de ciroză în ultima fază, care fusese trimis acasă, ‘’ca să moară’’. Cu acest remediu, bolnavul a fost complet restabilit în câteva luni. Tot cu această reţetă, o pacientă s-a vindecat de de hepatită acută şi psoriazis. Remediul include două componente inedite: rădăcina de dud şi cea de măceş.

Reţetă:

În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită (Morus alba) şi câte 1 linguriţă din rădăcinile următoarelor plante: măceş (Rosa canina), pir (Agropurym repens) şi urzică vie (Urtica dioica).

Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Mod de administrare

Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie – întotdeauna se consumă ceai proaspăt. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia.

Observaţii importante

♣ Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş (specii arborescente cu rădăcini foarte tari, lemnoase), se recurge la o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcină, ca şi cum aţi ascuţi un creion.

♣ Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie – aceste simptome sunt normale, deoarece arată că procesul de vindecare a început.

♣ Pe timpul tratamentului se ţine regim sever – fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli – şi se recomandă odihnă absolută la pat în primele 2-3 săptămâni.

♣ După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni.

Plămădeală de ceapă în ţuică

Cu acest remediu s-a vindecat un bolnav de ciroză, căruia i se mai dăduseră maximum trei săptămâni de viaţă. Deşi la o prima impresie pare contrariant – deoarece foloseşte două ingrediente neobişnuite: ţuică, (alcoolul fiind inamicul nr. 1 al ficatului) şi ceapă (care este destul de deranjantă pentru un ficat obosit), remediul are o eficiență dovedită.

Reţetă

În 5 litri de ţuică (tescovină tare, făcută din boască de la struguri) se introduce 1 kilogram de ceapă de apă (este mai lunguiaţă, iar la gust este dulce), tăiată mărunt. Se lasă la macerat lângă o sursă de căldură, vreme de 15 zile, agitându-se de 2-3 ori pe zi. După trecerea perioadei de macerare, preparatul capătă o culoare gălbuie (ca a paiului).

Mai multe citiți pe am press.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *