Dieta cu supă de varză pentru toamnă

Ingredientul principal al acestei diete este varza, doar supa, care include, de asemenea, varza, ceapa, ardei, telina si morcov. Dieta se tine timp de șapte zile și veti vedea cum greutatea va scadea rapid.
Dieta cu supa de varza pentru toamna. In doar sapte zile vei topi patru kilograme

După câteva zile de repaus, dieta poate fi repetată încă o dată. Supa de varza este mâncata ca o masă principală de trei ori pe zi. O puteți pregăti doar o singură dată și apoi numai se incalzeste. Se permite si alte combinații de alimente.

Cum arata dieta cu supa de varza:

Ziua 1
În prima zi, cu excepția supei se permite sa adaugati si fructe. Fructele, cu toate acestea, trebuie să aibă un conținut ridicat de apă. De exemplu, pepene verde, pepene galben, piersici, în timp ce bananele sunt excluse. Sucurile de fructe de lamaie si portocale sunt de asemenea permise în prima zi, dar sa se bea fara zahar.

Ziua 2
A doua zi, impreuna cu supa sunt permise și legume între mese. Legumele ar trebui să fie fierte sau la gratar. Sunt permise rosii, ardei, castraveți, țelină, morcovi, dovlecei dar nu și mazăre, fasole verde și cartofi.

Ziua 3
A treia zi se poate manca fructe si legume intre mese.

Ziua 4
In a patra zi, de asemenea se permite sa mai adăugati doar 1 cartof la cină (fiert sau la cuptor) si 1 banana.

Ziua 5 si 6
In a cincea și a șasea zi trebuie sa mancati supă și carne de vită sau de pui (care pot fi adăugate la supa) sau chiar 500 g carne de pui fiarta pentru cină.

Ziua 7
In ziua a șaptea pe langa supa mai poate fi adăugata și o mână de orez și legume fierte. In timpul dietei de șapte zile este permis sa beti cafea și ceai verde, fara zahar. Pierderea in greutate poate fi observata după a treia zi.

Sursa: bewoman.net

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *