Cum scăpaţi de tuse într-o singură zi

Tusea poate deveni cu adevărat deranjată şi persistentă dacă nu este tratată la timp. Deşi aceasta este o reacţie perfect normală a organismului, tusea ar trebui tratată dacă se manifestă mai mult de o săptămână.

Ceapa este un instrument excelent împotriva diferitelor probleme respiratorii, inclusiv răceala şi tusea. Ceapa poate acţiona ca un expectorant dacă se consumă în stare crudă.

Compuşii sulfuroși şi flavonoizii care intră în componenţa cepei pot aduce mari beneficii pentru funcţionarea inimii şi pentru tratarea diferitelor boli cum ar fi artrita, diabetul, hipercolesterolemia etc. În plus, această legumă este un antioxidant remarcabil.

Ingrediente

  • 1 kg de ceapă
  • 3 l de apă

Mod de preparare

Spălaţi şi curăţiţi cepele şi tăiaţi-le în 4. Puneţi ceapa într-un castron cu apă şi puneţi pe foc până când apa începe a fierbe. Fierbeţi până când cantitatea de apă se va înjumătăţi. Lăsaţi la răcit apoi stoarceţi sucul obţinut.

Consumaţi 1,5 pahare de lichid de două ori pe zi. Dacă vă deranjează gustul, puteţi adăuga miere de albine sau suc de lămâie.

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 cepe
  • 14 nuci

Mod de preparare

Spălaţi şi curăţiţi cepele şi tăiaţi-le în 4. Faceţi acelaşi lucru cu merele, apoi curăţiţi nucile. Puneţi toate ingredientele într-un castron cu apă şi puneţi-l pe foc. La fel fierbeţi până când cantitatea de apă se va înjumătăţi. Strecuraţi mixtura.

Consumaţi 1 pahar de lichid de 3 ori pe zi. La fel puteţi adăuga miere de albine sau suc de lămâie pentru a îmbunătăţi gustul preparatului.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: goodmorningcenter.com, sanatosi.com

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *