Cum te întinerește ceaiul de măceşe

Recunoscute pentru proprietăţile lor curative, măceşele au devenit din ce în ce mai apreciate în toată lumea. Vei fi surprinsă să afli câte beneficii are un ceai din aceste fructe mici şi roşii atât pentru sănătatate, cât şi pentru frumuseţe.

Combate afecţiunile respiratorii
O ceaşcă de ceai de măceşe te ajută să lupţi împotriva tusei şi combate astmul sau insuficienţa respiratorie. Graţie conţinutul lor bogat în vitamina C, măceşele sunt un aliat de nădejde atunci când apare o răceală supărătoare.

Îmbunătăţeşte sistemul circulator
Cu un conţinut ridicat de antioxidanţi, măceşele ajută la scăderea nivelului de colesterol rău şi reduce riscul bolilor de inimă precum infarctul. De asemenea, ele sunt o sursă importantă de fier, un mineral important care îmbunătăţeşte organismul şi combate anemia. Prepară o infuzie dintr-un pumn de plantă uscată la 1 litru de apă fiartă şi ţine o cură cu ceai de măceşe o lună de zile. Poţi bea două sau trei căni pe zi.

Întăreşte sistemul imunitar
Plin de vitamine şi antioxidanţi, ceaiul de măceşe luptă contra radicalilor liberi şi îţi întăreşte sistemul imunitar. După o cură cu ceai, organismul tău va deveni mai puternic şi mai rezistent în faţa bolilor. Potrivit unui studiu, băutura miraculoasă elimină stresul, motiv pentru care este recomandată, în special, seara.

Te întinereşte
De acum înainte, poţi să consumi cu încredere ceai de măceşe, căci acesta te întinereşte. Fructele conţin vitaminele A, C şi E, responsabile de refacerea celulelor pielii şi stimularea producţiei de colagen.

Sursa: clickpentrufemei.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *