Cum să scapi de petele de murdărie de pe cadă și de pe duș, folosind doar acest ingredient…

scapa de petele din baie
Curatarea dusului poate fi extrem de enervanta, insa nu si daca folosesti trucul potrivit. Metoda de curatare pe care o recomendam aici este foarte eficiente in indepartarea celor mai dificile pete de pe cada sau de pe dus.

Daca baia ta a ajuns in punctul in care necesita curatarea, atunci acest truc simplu este ce ai nevoie.

Incepe prin a pulveriza cada sau cabina de dus cu apa cu bicarbonat de sodiu (5 linguri la 1 litru), apoi foloseste o perie uda pentru a freca bine.

Acest amestec este, de fapt, cea mai simpla si rapida metoda de a inlaturare a petelor. Insa, daca il folosesti pentru curatarea dusului, utilizeaza-l doar ca produs de baza, intrucat usile din sticla necesita o metoda de curatare diferita.

O alta metoda este cea a otetului care poate de asemenea face minuni pentru cada si cabina ta de dus.

Este o metoda foarte ieftina, ca si cea de mai sus, si la fel de eficienta. Amesteca cantitati egale de otet si detergente de vase, de preferat din cel recomandat pentru curatarea sticlei(orice alt detergent poate fi folosit).

Incepe prin a incalzi otetul pana devine fierbinte, apoi adauga detergentul. Amesteca pana cand cele doua ingrediente se incorporeaza, apoi foloseste solutia pentru a curata baia ta, chiuveta si tevile, de fapt, o poti folosi pentru curatarea oricarei suprafete din baie. Pur si simplu aplic-o prin pulverizare si las-o sa actioneze 10 minute inainte de a o curata.

AutorRazvan pentru portalul Secretele.com

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *