Cum să prepari acasă ceaiul care vindecă peste 50 de boli

Natura îți pune la dispoziție ingrediente miraculoase, care luptă împotriva bolilor și te menține sănătoasă. Te învățăm   să prepari acasă un ceai care vindecă peste 50 de boli.

Cercetătorii au demonstrat că ingredientele din acest ceai sunt foarte eficiente în tratarea cancerului și a demenței, potrivit healthylifetricks.com, citat de unica.ro. Turmericul este folosit în India de mii de ani și ajută, printre altele, la eliminarea toxinelor din corp și a paraziților, precum și la tratarea problemelor digestive. Amestecat cu alte condimente sănătoase, te poate scăpa de peste 50 de boli.

Cum se prepară

Pentru a prepara acest medicament natural, ai nevoie de jumătate de linguriță de ghimbir, jumătate de linguriță de scorțișoară, 1/6 lingură de turmeric, un vârf de cardamom, 500 de ml de apă, jumătate de cană de lapte și un pic de miere. Pune toate condimentele într-un bol și toarnă peste ele 500 de ml de apă fiartă. Amestecă bine și adaugă laptele fierbinte. Bea ceaiul în timpul zilei, fără să ții cont de cantitate.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *