Cum îţi afectează inima mâncarea picantă

Potrivit unui recent studiu efectuat de o serie de cercetatori chinezi, mancarea picanta, mai precis o anumita combinatie de ingrediente picante, iti afecteaza inima in mod direct.

Nu este vorba insa despre un efect negativ al mancarii picante asupra inimii ci despre faptul ca aceste ingrediente picante combinate se pare ca mentin acest organ cat se poate de sanatos. Este vorba despre combinarea de curry cu ardei iuti, ingrediente care daca sunt adaugate la mancare ajuta foarte mult la revigorarea inimii. Oamenii de stiinta au descoperit ca aceste doua ingrediente reduc colesterolul rau din organism si ajuta si la reducerea tensiunii arteriale.

Mai mult decat atat, pe langa aceasta combinatie de ingrediente, ardeii chili si ardeii jalapeno au un rol exceptional in a proteja inima de boli. „Experimentele noastre extind si consolideaza nivelul de cunostinte pe care le detinem in ceea ce priveste substantele din ardeii iuti, cum este capsaicina, care lucreaza la imbunatatirea sanatatii inimii“, a declarat coordonatorul studiului Zhen-Yu Chen.

Sursa : Lyla.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *