Colții de cartofi încolțiți, remediul împotriva durerilor articulare

Cunoscute sub denumirea medicala de artralgie, durerile articulare apar nu doar dupa trecerea anilor, dar si daunatorilor care impiedica miscarea si mobilitatea. Articulatiile faciliteaza mobilitatea si flexibilitatea corpului, motiv pentru care sunt extrem de sensibile la traumatisme sau in urma exercitarii unei presiuni intense. Totodata, lezarea sau inflamarea unei articulatii poate provoca un disconfort major, fapt care poate interfera cu realizarea activitatilor zilnice!

Durerile articulare sunt dificil de suportat, mai ales cand persoana in cauza nu isi poate desfasoare activitatile zilnice; astfel, activitati simple, precum perierea parului, periajul dintilor, mersul la toaleta sunt greu de realizat si obositoare si, in plus, agraveaza durerea. In functie de cauze si simptome o persoana poate prezenta dureri articulare pentru o perioada determinata de timp sau pentru tot restul vietii!

Toate cele trei metode naturiste prezentate mai jos sunt foarte utile nu numai pentru prevenirea durerilor articulare, ci pentru a curata depunerile de sare si alte substante nocive.

Supa de cartofi
Cateva bucati de cartofi noi (7-8 sunt de ajuns) de dimensiuni medii, se spala bine, apoi se taie in bucati mici. Apoi macinati si se toarna apă suficienta pentru a acoperi piureul. Trebuie sa fierbeti la foc foarte lent pentru cel putin doua ore.

Amestecul se filtreaza mai intai printr-o sita si apoi printr-un tifon. Trebuie sa fie consumat de trei ori pe zi, 1 cana pe luna. Daca aveti nevoie de rezultate mai bune in durerile articulare, prelungiti tratamentul naturist pentru inca o luna.

Suc de ridiche neagra
Util pentru profilaxia impotriva durerilor articulare este sucul de ridiche neagra. Acest suc se bea cel putin de trei ori pe zi. Pentru a pregati, se piseaza bulbii, se strecoara si se colecteaza sucul. Doza zilnica suficienta se face din doi sau trei ridichi.

Tuberculii de cartofi care încolțesc în cămară par a fi cel mai eficient tratament naturist pentru durerile articulare. O doamnă povestește că mama ei nu se putea deplasa de durerile la genunchi, nu putea dormi. Cineva a învățat-o să culeagă mugurii alții de pe cartofii care au dat colț în cămară, să-i pună într-un borcan și să-i țină la rece aproximativ o săptămână. Apoi i-a macerat și a aplicat comprese zilnic pe zona dureroasă cu acest produs. Într-o lună de tratament acasă, mama ei s-a putut ridica din pat și acum merge. E adevărat, în baston, dar merge, iar noaptea doarme ca un prunc, săpând de durerile care-i făceau nopțile un coșmar.

Sursa: frunza-verde.ro

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *