Chlorophytum – planta cu proprietăți cu adevărat uimitoare

chlorophytum

Este greu de gasit pe cineva care nu a vazut aceasta planta. Chlorophytum este o planta comuna aproape in fiecare casa, un apartament, birou.

Multe plante de interior, cum ar fi aloe, kalanchoe, geranium si asa mai departe, au puteri de vindecare, potrivit bewoman.ro. Dar, probabil, campionul cu un efect benefic asupra oamenilor este inca chlorophytum!

Acesta planta are capacitatea de a purifica aerul cu o forta extrema! Ca un aspirator, elibereaza aerul din interior de bacterii daunatoare, substante nocive si alte impuritati, aceasta creste in mod semnificativ continutul de oxigen.

Este cunoscut faptul ca este un purificator de aer, absoarbe monoxidul de carbon, acetona, amoniac, benzen, formaldehida si azot, ucigand pana la 80% din microbii cauzatori de boli. Nu e de mirare ca expertii NASA au facut o propunere de utilizare a acestei plante ca purificator de aer in statiile orbitale.

Chlorophytum este o planta indispensabila in casele persoanelor cu alergii si boli pulmonare, precum si camere pentru copii si dormitoare. Prin plantarea acestei plante, economisiti bani care ii cheltuiati pe purificatoare de aer scumpe.

Nota: Toate proprietatile plantei de curatare sunt „incluse” numai daca exista suficienta lumina! Udarea cu promptitudine si in mod regulat, schimbarea solului in oala, astfel incat planta sa se dezvolte bine si sa isi arate calitatile sale medicinale.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *