Ce se întâmplă în corpul tău imediat după ce începi să consumi ghimbir

ghimbir

Ghimbirul este o rădăcină cu o popularitate ridicată, datorită caracteristicilor sale remarcabile. Este originar din China, şi, în general, acesta este folosit ca un condiment. Cu toate acestea, el poate servi, de asemenea, ca adaos de băuturi, cum ar fi berea de ghimbir, sau pentru folosit la cozonaci sau la biscuiţii cu ghimbir.

Cu toate acestea, în afară de gustul sau unic, acesta oferă beneficii pentru sănătate nenumărate. Dacă mesteci o bucăţică mică de ghimbir va declanşa apetitul şi stimula sucurile digestive. Mai mult decât atât, ghimbirul poate fi mestecat pentru a opri vărsăturile şi greaţă. Diabeticii sunt de asemenea sfătuiţi să bea apă de ghimbir dimineaţa, pe stomacul gol, cu scopul de a regla nivelurile de glucoză din sânge.

Dacă amestecaţi turmeric şi ghimbir şi pregătiţi o pastă naturală, se pot trata probleme musculare prin frecare pe zonele care va dor de două ori pe zi.

Tratamente naturale pe baza de ghimbir sunt extrem de eficiente în cazul răcelilor comune şi durerii în gât. Tot ce trebuie să faceţi este să tăiaţi felii ghimbirul, şi adăugaţi-le în apă clocotită. Apoi, se adaugă miere şi lămâie. Acest lucru face o remediu natural ce poate ajută să scăpaţi de durere în gât şi congestie nazală.

În caz de indigestie, ghimbir este remediul perfect, care te poate ajută. Şi anume, în scopul de a calmă stomacul deranjat şi pentru a evita balonare şi de gaz, se pun la fiert câteva felii de ghimbir în apă, se adaugă miere şi consumă băutură.

Datorită proprietăţilor sale puternice anti-inflamatorii, ghimbirul poate atenua, de asemenea, durere de dinţi. Tot ce trebuie să faci este de a freca felii de ghimbir crud pe gingii. De asemenea, puteţi să fierbeţi ghimbir în apă, şi să folosiţi fiertura pentru a clăti gura, potrivit andreilaslau.ro.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *