Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de morcovi?

suc de morcovi

Efectele sunt uimitoare pentru corp dacă obişnuieşti să consumi zilnic suc de morcovi! Descoperă povestea unei femei care a făcut acest experiment şi s-a vindecat de cancer.

După ce a fost diagnosticată în 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) şi operată, o celebră autoare de cărţi pentru copii, Ann Cameron, a refuzat să facă şi chimioterapie. Totul a decurs bine o jumătate de an, femeia s-a simţit bine, însă la o tomografie făcută de control medicul a depistat tumori canceroase în plămâni care avansau foarte rapid, scrie eva.ro.

„Oncologul meu mi-a spus că radioterapia nu mi-ar fi de folos şi mi-a recomandat chimioterapia pentru a încetini evoluţia tumorilor. Însă, nici chimioterapia nu avea mari şanse de reuşită în cazul meu să mă vindece de cancer, după cum mi-a spus oncologul. Am întrebat un chirurg despre şansele mele de supravieţuire şi mi-a spus că indiferent dacă aleg să fac sau nu chimioterapie aş mai avea de trăit 2-3 ani”,
scrie Ann Cameron în cartea sa „Curing Cancer with Carrots”.

Luptându-se de ani buni cu anemia încă înainte de a fi diagnosticată cu cancer, Ann a refuzat să facă chimioterapie, cu atît mai mult cu cât nu avea şanse să o vindece de cancer. După mai multe cercetări pe care le-a făcut, Ann a luat hotărârea să consume zilnic suc de morcovi despre care citise că are un efect antiinflamator foarte puternic şi a dat rezultate în cazul altor persoane diagnosticate cu cancer.

A stors zilnic câte 2 kilograme de morcovi şi a băut sucul timp de 8 luni

Aceasta este singura schimbare pe care a făcut-o în alimentaţia zilnică, fără să elimine consumul de carne, lactate sau alte alimente recunoscute pentru efectul lor inflamator. A stors zilnic câte 2 kilograme de morcovi şi a băut sucul pe parcursul zilei, alături de o alimentaţie obişnuită. Nu a făcut chimioterapie, nici radioterapie şi nici nu a folosit alte suplimente sau medicamente în toată această perioadă. A început să bea suc de morcovi în noiembrie 2012, iar după opt săptămâni a constatat la prima tomografie că dezvoltarea tumorilor a fost stopată.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *