Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de morcovi? Un experiment real

suc de morcovi

Efectele sunt uimitoare pentru corp dacă obişnuieşti să consumi zilnic suc de morcovi! Descoperă povestea unei femei care a făcut acest experiment şi s-a vindecat de cancer.

După ce a fost diagnosticată în 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) şi operată, o celebră autoare de cărţi pentru copii, Ann Cameron, a refuzat să facă şi chimioterapie. Totul a decurs bine o jumătate de an, femeia s-a simţit bine, însă la o tomografie făcută de control medicul a depistat tumori canceroase în plămâni care avansau foarte rapid, scrie eva.ro.

„Oncologul meu mi-a spus că radioterapia nu mi-ar fi de folos şi mi-a recomandat chimioterapia pentru a încetini evoluţia tumorilor. Însă, nici chimioterapia nu avea mari şanse de reuşită în cazul meu să mă vindece de cancer, după cum mi-a spus oncologul. Am întrebat un chirurg despre şansele mele de supravieţuire şi mi-a spus că indiferent dacă aleg să fac sau nu chimioterapie aş mai avea de trăit 2-3 ani”,
scrie Ann Cameron în cartea sa „Curing Cancer with Carrots”.

Luptându-se de ani buni cu anemia încă înainte de a fi diagnosticată cu cancer, Ann a refuzat să facă chimioterapie, cu atît mai mult cu cât nu avea şanse să o vindece de cancer. După mai multe cercetări pe care le-a făcut, Ann a luat hotărârea să consume zilnic suc de morcovi despre care citise că are un efect antiinflamator foarte puternic şi a dat rezultate în cazul altor persoane diagnosticate cu cancer.

A stors zilnic câte 2 kilograme de morcovi şi a băut sucul timp de 8 luni

Aceasta este singura schimbare pe care a făcut-o în alimentaţia zilnică, fără să elimine consumul de carne, lactate sau alte alimente recunoscute pentru efectul lor inflamator. A stors zilnic câte 2 kilograme de morcovi şi a băut sucul pe parcursul zilei, alături de o alimentaţie obişnuită. Nu a făcut chimioterapie, nici radioterapie şi nici nu a folosit alte suplimente sau medicamente în toată această perioadă. A început să bea suc de morcovi în noiembrie 2012, iar după opt săptămâni a constatat la prima tomografie că dezvoltarea tumorilor a fost stopată.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *