Ce se întâmplă cu organismul tău dacă mănânci pomelo

Consumul de pomelo vine cu o serie de beneficii pentru organism, în special primăvara, când se face trecerea de la un sezon la altul.

Unul dintre motivele pentru care l-am adăuga în coșul de cumpărături este acela că ajută în curele de slăbire, fiind și un detoxifiant recomandat mai ales primăvara, când vrem să ne curățăm organismul de toxinele acumulate în timpul iernii, potrivit BZI.ro, care citează revistateo.ro.

Specialiștii în nutriție spun că acest fruct este bogat în vitamine, minerale și substanțe cu efect antioxidant, acționând în același timp ca un energizant natural.
Specialiștii spun că acesta poate preveni infecțiile urinare, datorită conținutului bogat de vitamine. În plus, acest citric va crește aciditatea din urină, fapt care va duce la eliminarea bacteriilor din interiorul tractului urinar.
Mai mult, pomelo este indicat și în boli ale danturii. Consumul lui duce la prevenirea sângerării gingiilor și protejează rădăcina dinților. Pentru că este bogat și în potasiu, citricul reglează tensiunea arterială, menținând inima sănătoasă. În plus, acesta poate preveni apariția crampelor și a cârceilor, dacă este mâncat în mod regulat.

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *