Bucureștiul invadat de țânțari TIGRU: „Nimeni nu pomenește de acest pericol, Primaria București ce face?”. Cum arată piciorul unui copil înțepat (imagine)

Foto: ziuaconstanta.ro

Foto: ziuaconstanta.ro

Un bucurestean a postat pe Facebook mai multe imagini cu tantari tigru, unul dintre acestia intepandu-l chiar pe fiul sau. Mii de oameni au distribuit imaginile, insa nimeni nu sufla o vorba, scrie aktual24.ro.

Bucuresteanul Emil Nita a postat imagini terifiante cu efectele intepaturii de tantar tigru. Un astfel de tantar l-a atacat pe copilul lui. Tantarii tigru sunt purtatorii unor virusi foarte periculosi.

„Pozele de mai jos sunt pozele unui tantar tigru prins de mine in Bucuresti, zona Tineretului si apoi imagini cu piciorul fiului meu la o zi dupa ce a fost intepat de acest tantar. Am mai prins cativa insa nu am la ce sa mai fac poze.

Ii puteti deosebi prin coloratura alternativa alb-gri foarte ciudata pentru un tantar „autohton”.

Directia de sanatate Publica a Municipiului Bucuresti ce face? Ministerul Sanatatii ce face? Primaria Municipiului Bucuresti ce face? Dormiti dragi functionari?

Tinand cont ca acest tantar este vectorul a cel putin 20 de boli grave si la care populatia Romaniei nu are nici un fel de imunitate sau pregatire pentru a le preveni: febra Denga, meningita, febra galbena, raspandeste virusul Zika responsabil de microcefalie la noii nascuti ai caror mame au virusul etc. , fiind un tantar venit din zone tropicale sau subtropicale, ar trebui initiata o campanie agresiva de informare si prevenire a unor complicatii majore pentru populatia potential tinta si de eradicare a acestei insecte periculoase.

Nici o televiziune, nici un post de radio, nici un ziar, nimeni nu pomeneste de acest pericol avertizand despre pericole si sesizand autoritatile (in)competente… doar pe bloguri am vazut comentarii.

De ce va mai platim stimati functionari publici daca nu va faceti treaba? De ce mai sunteti in aceste institutii daca nu stiti sa va faceti treaba?”, scris bucuresteanul pe Facebook.

https://www.facebook.com/nita.emil.58/posts/1186672834726905

ADVERTISMENT
loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *